Fishing Zealands Grusbande

Der er mulighed for at alle kan deltage i frivilligt vandpleje. Fishing Zealand har længe ønsket at koordinere de frivillige arbejde med vandepleje på Sjælland. Det er nu lykkedes Fishing Zealand i den sjællandske Grusbande ledet af Rune Hylby.

Her vil vandpleje projekter fremover blive annonceret på diverse platforme, og hvis du er tilmedt Grusbanden kan du melde dig til de forskellige projektor og hjælpe til. Det kommer til at give ørredbestandene et kæmpe løft, så håber da du vil være med.

Se her http://fishingzealand.dk/grusbanden/ 

Du kan se en film om Fishing Zealands Grussbande her i et afsnit af Fiskeguiden med Gordon P Henriksen https://www.youtube.com/watch?v=oLGPr2_xnrQ 

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden