Mine kystfluer

Som rigtig mange fluefiskere får jeg også bundet en masse mønstre, som er hot udfra diverse fiskesites og -blade, men der er alligevel altid nogen få som er virkelige favoritter. Mine absolutte farvoritter kan også ses under bindemønstre.

Har dog hentet meget inspiration fra det fynske, og særlig Claus Eriksens fluer eller genfortolkning af kendte mønstre, har jeg gjort stort brug af. Men har selvfølgelig også komponeret egne mønstre.

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden