Mine links til fiskeinfo

Konkurrencen afholdes forår og efterår. Der må fiskes i Isefjorden og Roskilde fjord

Registrer dine fisketure og giv videnskaben en hånd med vigtig viden om vores fiskebestande. Nyttig App som også kan vise fredningsbælter og info fra tidligere ture.

Min gode ven Niels Lagergaard Pedersen er fiskeguide og tilknyttet Fishing Zealand. Meget dygtig kystfluefisker, som også udbyder kastekurser. Kan klart anbefale ham

Det er min ven Rune Westphal som står bag Seatroutfisher.com. Udover at være en fantastisk flueinder, er Rune også kendt for at fange virkelig store fisk på flue.

Claus Eklundh Christensen står bag Fiskekurser.dk. og er fiskeguide og tilhørende på Fyn. Jeg samarbejder med ham ift. kurser mm. og vil klart anbefale ham.

Lars Juel Hansen står bag Seatrout4you og afholder mange kurser. Du kan også finde fiskepladser i både Isefjorden, Roskilde fjord samt NV- sjælland på Lars' side.

Det er Torben Meldgaard som står bag Seatrouting.com. Torben er rigtig god til at beskrive kystfiskeriets stemning. Desuden meget brugbare anmeldelser af grej.

En af Danmarks første Fishing Lodges, som er placeret på skønne Helnæs med gode fiskepladser. Fantastisk sted med super service og mad. Kan kun anbefales.

Samarbejde mellem Danmarks Sportsfiskerforbund, Kommuner, lokale turistbureauer og fiskeklubber om at forbedre vandmiljøet og fiskeriet på Sjælland. Læs mine indlæg.

Frederikssund turistbureau kan være behjælpelig med overnatning og seværdigheder til eventuelle ikke fiskende ledsagere

Niels Vestergårds side (ham med Havørredens Hemmeligheder)
Nyt om film samt fisketips med knuder og fluemønstre

Forbund som vi alle burde slutte op om, da det arbejder for bedre forhold for fisk og fiskere i hele landet.

Lystfiskerblog med masser af nyt og køb/salg af brugt grej

Dette er så min Fabulous Fly Fishing kanal på Youtube. Her vil jeg lægge film fra mine fisketure og fluebindingsfilm op. Abonner på min kanal...

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden