Mine favoritlinks til godt grej

Fantastisk flot håndarbejde i læder f.x. flueæsker, flaskeholdere mm. Tjek Arts side og se de flotte produkter og få evt. en flueæske med dit helt eget design

Special forretning i København med fluegrej og alt til fluebinding

Stor grejforretning i København med rigtig god service og gode tilbud

Innovative norske stænger og liner. Meget letkastende og tilgivende ift. de hurtigere stænger. Lækre WF liner og korte skyderhoveder, som er gode et starte op med.

Scott stængerne er lette, stærke og meget velkastende. Meget flot finish og monteret med de bedste fittings, der findes.

Læke klinger og stænger. Meget flot finish og meget velkastende. Altid med helt fremme med nye grafit typer mm. Men også meget hurtige stænger.

Billige og velkastende klinger og stænger. Lidt tunge men til gengæld solide.

Er også meget begejstret for hjulene fra Lamson, som også er topkvalitet. En god detalje er, at uanset pris har alle hjul den samme gode bremse

Flotte og solide svenske hjul med god bremse og stor spole

Suveræn beklædning, vadestøvler og waders

Importør af alle de store mærker. Heriblandt nogle af dem, som jeg har nævnt ovenfor

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden