Kystflue introkursus

Jeg udbyder et 5 timers kystflue introkursus i fjordene eller på åben kyst. Indholdet vil være grejsammensætning, kastetræning, strategi og selvfølgelig noget praktisk fiskeri, hvor man typisk ser 1 til 2 pladser, som vælges efter årstiden. Vi flytter selvfølgelig ikke, hvis vi finder fiskene, eller det ikke er et ønske. 

Pris 2000,-kr incl. alt. Max 2 personer. Der skal derudover påregnes udgifter til egen transport. 

Kontakt mig på mail: flyordie@fabulousflyfishing.dk

Program:

  • Dagen før kontakter jeg dig/Jer og fortæller, hvor vi mødes, og hvad du/I skal have med.
  • På selve dagen starter vi  med lidt kastetræning på græs
  • Derefter grejsammensætning og jeg tjekker dit/Jeres grej og retter det evt. til
  • I får udleveret et par sikre fluer, og så går vi i gang i vandet, hvor jeg anviser hotspots og instruerer i vaderuter, kasteteknik, affiskning mm.
  • Til slut evaluering af dagen og derefter er kurset slut. Man kan fiske videre eller drage hjemad.

Yderligere detaljer følger ved tilmelding...

May the fish be with us.

Keld Michaelsen Fabulous Fly Fishing

Kystflue intro

Jespers 1. flueørred

Jespers 1. flueørred

Fiskede på et hotspot sammen med Søren Madsen og Jesper Van Vliet Tews, som skulle guides til lidt nye pladser, og Jesper ville gerne prøve at fluefiske. Efter en kort instruktion gik Jesper i gang i det massive regnvejr. Fik hurtigt nogenlunde styr på teknikken, men ingen fisk viste interesse for hans flue. Jeg havde dog en på, og Jesper spottede et par fisk. Efter lidt grillpølser på stranden var der lidt ophold i regnvejret, og Jesper sagde "nu får vi fisk". Og ganske rigtigt lidt efter råbte Jesper, at der var fisk! Kort efter kunne Jesper lande sin første fluehavørred. Godt nok en UM’er, men der var stort smil hos Jesper, der aldrig havde prøvet at fluefiske før. Vi fiskede opmuntret videre, og der gik ikke lang tid før Jesper fik en UM’er til, og han havde dermed udfisket guiden. Jeg fik dog en UM’er senere. Men alligevel en glad guide og en meget glad ny fluefisker

Jesper med sin PR på 48 cm fra vinterferien, hvor jeg guidede ham mht. fluevalg (den sikre vinterflue Polar Magnus) samt udpegede et hotspot.

Jesper med sin PR på 48 cm fra vinterferien, hvor jeg guidede ham mht. fluevalg (den sikre vinterflue Polar Magnus) samt udpegede et hotspot.

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden