Work is for people, who don't know how to fish

Kontakt mig

Hvis du har kommentare eller spørgsmål til siden eller fiskeriet, så smid mig en mail eller skriv en besked nederst på siden. Jeg tilbyder også guidning, fluebindingskurser, stangbygningskurser, grejsammensætning mm. Se mere under seneste nyt eller guidning på denne side. Vi skrives ved.

Phone: +4529458558

Youtube: Min kanel hedder Keld Juul Michaelsen( Faboulous Fly Fishing)

May the fish be with you Keld Juul

Skriv din besked her.

 
 
 
 

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden