02-09-2020

Sommerens og den kommende tids fiskeri

Et stykke tid siden sidste opdaterng men fisket det har jeg selvfølgelig. Sommerfiskeriet har dog ikke været nemt på mine pladser i Isefjorden. Der har faktisk været ret dødt ift. tidligere somre, selvom jeg nu ikke plejer at fange mange fisk på den tid af året. Men det er sikkert naturlige udsving, som har gjort forskellen. Til gengæld har jeg fået makrel fra båd som noget nyt. Fik dog nogle fisk og bl.a. en rigtig fin sommerfisk på 57 cm, som huggede en af de blæsende regnvejrsdage i juli ved 8-tiden. 
Den kommende tids fiskeri byder på trækkende fisk og september plejer at være rigtig god i Fjordlandet. Lige nu er det stadig morgen og aften, som er bedst, men efterhånden som temperaturen falder, kommer hele dagen i spil. 

Så er det i den kommende weekend 18-20. september, der er Fjordlandet Open efterår  Denne gang i en online version grundet COVID-19. Tilmelding koster derfor også kun 199 kr. Jeg er stadig dommer og håber på at se nogle flotte fangster fra jer i løbet af weekenden. Jeg har gode meldinger fra fjorden, så fisk løs. 
Knæk og bræk til jer deltagere