Fluefiskeri på kysten og i å/elv

64 cm overspringer februar 2016

Dette er min side om fluefiskeri. Mest om kystflue men også om fluefiskeri i å og elv. Mit navn er Keld Juul Michaelsen, og jeg er i midt 50'erne og har været hooked, siden jeg krogede min første ulk i Rønne havn som 6-årig.

Jeg er en fisker, som fortrinsvis fisker med flue og mest efter havørred på kysten, men også efter ørred og laks i å og elv. Faktisk vil jeg fiske efter alt, bare det kan fanges på flue, da det er den form for fiskeri, som giver mig den største glæde og udfordring, der hvor jeg er nået til i mit lystfiskerliv. Jeg spinnefisker dog stadig lidt under særlige forhold eller på bestemte pladser. Kan heller ikke undvære en medetur efter suder om sommeren, da det ligesom bringer mig tilbage til der, hvor det hele startede for mange år siden med et hoppende flåd på en blank søoverflade. 

Mine hjemmevande er Isefjorden og Roskilde Fjord, da jeg bor ganske tæt på nogle af de rigtig gode pladser. Men jeg fisker også jævnligt på Nordkysten og mest fra Hundested til Gilleleje, hvor der også er nogle virkelig spændende kystpladser. Fisker selvfølgelig også Stevns, Møn og Vestsjælland indimellem og har en årlig tur til Bornholm. De seneste år er fiskerejserne begyndt at fylde en del og har indtil videre været i Grønland og Norge.

Jeg er certificeret dansk fiskeguide og tilbyder guidede ture både for begynderen og den øvede. Du kan altid skrive til mig og høre mere på mail flyordie@fabulousflyfishing.dk eller følg link Kontakt eller se her Guidning på kysten

 • Foredrag vinteren 20

  Vinteren 20 holder jeg
  et foredrag om forårsfiskeriet i Fjordlandet sammen med Rune Westphal på Færgelundens Motel og Kursuscenter d. 27. februar i Frederikssund.
  Udsolgt og afholdt

 • Fangstjournalen

  Registrer dine fisketure og giv videnskaben en hånd med vigtig viden om vores fiskebestande. Meget nyttig App som også kan vise fredningsbælter. Kan kun anbefale den

 • Fjordlandet Open

  Der er nu åben for tilmeldinger til Fjordlandet Open efterår 21, som ligger fra den 8 - 10. oktober. Denne gang fysisk fremmøde om fredagen i Fr. sund.

4 kg 68 cm fanget forår 2013 ganske tæt på min bopæl

Nordkystfisk 56 cm marts 2018

Bedste fisk 2018. Fatboy på 58 cm fra Rosklde Fjord

Lars med superfisk 70 cm/4,3 kg Nr 2 Isefjordsgr. 2016

50+ fisk fra pressetur sep. 2016

 • Guidning fiskeri mm.

  Jeg tilbyder guidning i fiskeri ved Roskilde- og Isefjorden samt andre sjællandske kyster. Vi vil opsøge de bedste pladser efter årstiden og selvfølgelig med strategi, grejsammensætning, fluekast intro mm.

 • Kystflue introkursus

  Hvis du har brug for lidt tips til at komme i gang med kystflue fiskeriet, så udbyder jeg et 6 timers kystflue introkursus i fjordene eller på åben kyst.

 • Kystspin introkursus

  Hvis du har brug for lidt tips til at komme i gang med kystspinne fiskeriet, så udbyder jeg et 5 timers kystspinne introkursus i fjordene eller på åben kyst.

Nyt på siden

29-November-2021

Gløgg og blankfisk

03-November-2021

Fyns tur og Havørred Jam

12-Marts-2021

Ny bindevideo og nyt fra kysterne

01-September-2019

Beretning fra Grønland 2019

29-Marts-2019

Film om Isefjorden af Fiskejegeren.com

31-December-2018

Anmeldelse af Dalby Flytools Toolrack V2.0

03-September-2017

Rejsebeskrivelse fra Grønland 2017

Så er jeg endelige blevet færdig med teksten om sommerens Grønlandstur.

22-September-2016

Anmeldelse Baskette linekurv

Som lovet en helt frisk anmeldelse af den nye spiller indenfor linekurve.

31-Juli-2015

Ny Køb og Salg side

Har lavet en ny side med Køb og Salg. Sælger grej, som jeg ikke bruger længere, men jeg køber også gerne fluegrej og særligt ældre Sage stænger...

08-Maj-2015

Følg min youtube kanal

Har også lavet en kanal på Youtube med film fra mine fisketure og fluebindingsfilm. De er optaget på et GoPro Hero4 Silver edition. Følg link på næste side.

31-08-2014

Følg denne blog

Hvis du vil følge denne blog så følg link og skriv navn, din E-mail og følg blok under besked, så får du en mail, når der er nyt.

30-06-2014

Instagram/Facebook

Jeg kan også følges på Instagram @fabulousflyfishing
og på Facebook www.facebook.com/fabulousflyfishing

Link til TV2 Lorry indslag sammen med Lars Juel

 • Linerne

  Her kan du læse min holdning til flueliner og skydeliner. Samt eksempler på de liner, som jeg selv bruger og forslag til, hvordan du kommer godt i gang mht. linevalget mm.

 • Fluer

  Under Fluer vil du kunne finde mine foretrukne fluer til kyst og å/elv.
  Samt bindemønstre med egne mønstre eller fortolkning af kendte mønstre, som jeg har haft succes med.

 • Grejet

  Under Kystgrej kan man læse om, hvilke mærker jeg foretrækker, og hvordan jeg sammensætter mit grej og erfaring med forskellige produkter/beklædning.

Hvad det hele drejer sig om "Sølvtøj"

Kommentarer

23.04.2017 15:59

Lars Precht

Hej Keld
Tak for en fin guidet tour. Det var fedt at se din hjemmebane. Vi ses

24.04.2017 19:03

Keld Juul

Selv tak Lars. Dejligt vi fandt lidt fisk på hjemmebane . Og ja vi ses

08.01.2016 04:06

Tom

Hej Keld
Lige en forsinket nytårshilsen herfra
Mvh
Tom P

08.01.2016 17:41

Keld Juul

Hej Tom. Tak også godt nytår til dig. Håber du får masser af stram line i 16

10.02.2015 11:02

Jesper van Vliet Tews

Fed dag med forårsfornemmelser! Guiden "Killer Keld" hjalp med opsætning af grejet, fluevalg og udpegede et hotspot. Resultatet blev en PR og nu har fluefeberen for alvor ramt...

12.02.2014 20:43

Søster

Nådada, brormand. Det ser jo godt ud ... Glæder mig til at følge dine fangster og smage dem!