Kystkulnariske oplevelser

Skal som noget helt nyt prøve at lave nogle arrangementer i samarbejde med Jørgen Stoltz fra Det vilde køkken, Lars Juel Hansen fra Seatrout4you og Visitodsherred. Det går i sin enkelthed ud på, at du fiske med guider, lærer at finde spiselige urter og til slut lave et lækkert måltid over bål.

Det finder sted den 9. juni fra kl. 04 til 10 ER AFHOLDT

samt den 11. august fra kl. 05 til 11 ER AFHOLDT

Kystkulnariske oplevelser

Træk den gamle sweater på og find fisketegnet frem, for nu har du mulighed for at komme med på en helt unik fisketur med et lækkert kulinarisk tvist.

De professionelle fiskeguider, Lars og Keld, står klar til at tage i mod jer, og vil ud fra en vurdering af vejr og vind sørge for, at I kommer rundt til de bedste fiskesteder langs Odsherreds kyst. Er du ny med en fiskestang, eller mangler du et par gode råd? Så tøv ikke med at spørge – fiskeguiderne har ærmerne fulde af nyttige tips og tricks.

Når fisken (forhåbentlig) er hevet i land (vi kan desværre ikke give fangstgaranti), mødes I med Naturvejleder Jørgen Stoltz, der står klar med bål og grill. Mens fisken tilberedes, tager Jørgen jer med på en guidet tur rundt i landskabet langs kysten, hvor I samler årstidens spiselige planter og urter. Er du nysgerrig på naturen, landskabet og planteriget, så er Jørgen den helt rigtige at snakke med.

Når urterne er samlet og fisken er klar, kan I velfortjent sætte jer til rette og nyde en bålbrunch med alt det bedste fra kystens spisekammer.

Så kom og vær med! Vi glæder os til at give dig en kyst-kulinarisk oplevelse i særklasse.

Værd at vide:

Fisketegn skal medbringes på turen. Der kan købes både dagskort, ugekort og årskort på:www.fisketegn.dk.

Medbring praktisk tøj – vi fisker fra kysten.

Mødested P-plads ved Korshage

Prisen for det hele urtesamling, fiskeri med guide samt et måltid mad er 650,- kr. per person.

Har du ikke selv fiskestang og udstyr, kan det lejes af fiskeguiderne. Kontakt Lars Juel Hansen for mere information.

Se kontaktinfo på Lars og book din plads her https://kystkulinarisk.billetexpressen.dk/ 

Spøgsmål til turene kan også stilles her flyordie@fabulousflyfishing.dk 

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden