Selv små blanke bringer glæde

Selv små blanke bringer glæde

Guidede ture i Isefjorden og Roskilde fjord

55 cm fisk fra Roskilde fjord

Guidede ture til Isefjorden eller Roskilde fjord i samarbejde med Frederikssund Turistbureau

Varighed 4 timer

Ingen datoer pt. i 2019.

Hvis du har brug for lidt tips til at komme videre med kystfiskeriet efter havørreder, så tag’ med på guidet tur til Isefjorden eller Roskilde fjord. Vi vil opsøge de bedste pladser efter årstiden/vinden. På selve dagen vil jeg gennemgå strategi, hotspots, vaderute, instruere i affiskning, grejsammensætning og valg af blink/flue mm.

55 cm fisk fra Roskilde fjord

Du skal medbringe:

Fiskegrej flue eller spin

Waders

Varmt tøj

Mad/drikkelse

Mødested og tidspunkt aftales på sms/mail dagen før, og så kører vi samlet til fiskepladsen. 

Pris 350,-kr. per deltager per tur. Kontant eller MobilePay. Max 6 deltagere og gennemføres kun hvis der er minimun 5 deltagere.

Tilmelding på flyordie@fabulousflyfishing.dk eller tlf. 29458558 

Seneste kommentarer

02.05 | 15:06

Hi Keld - I was referred to you by Niels Pedersen to see if you are available for a half day guided fly fishing day at Ishøj between August 3-8? I'll be visiting family there. Thanks! Britta

09.06 | 07:06

Hej Michael. Ja træning er helt klart vejen frem og evt. et kastekursus. Udover det jeg nævner under "Linerne" vil jeg anbefale ArcticSilvers MD Compact WF og skydehoveder #8 (8,5 m klump)

08.06 | 12:17

Hej Keld. allerførst tak for svar. der er vel ikke så meget at gøre end at træne. Men hvis nu jeg ville investere? Jeg har en 9 fods #8 Grey Fluestang, hvad skulle jeg så have på hjulet?
Mvh Michael

06.06 | 14:28

Hej Michael. Det er jeg da glad for at høre. Men vent med skydehoved setup til kastene kører med WF helline. Når kastene kører er skydehoved en klar fordel på kysten.

Del siden