14-03-2018

Bornholmsession 18 og Fjordlandet Open den kommende weekend

Var i uge 10 på Bornholm sammen med Kenneth Larsen og Niels Lagergaard for at deltage i Bornholmsession 18. Vi var omkring 30 fluefiskere som mødtes omkring vores fælles passion, spiste god mad, lavede konkurrencer, holdt poolparty og drak et par Session øl fra Svaneke Bryghus. Mega hyggeligt men svært fiskeri, indtil de to sidste dage, hvor vi fandt ret mange fisk. Flest små men Niels reddede æren for os alle med en fin 60’er. Vi 3 fik ialt ca 40 fisk alt C&R. Vi har allerede bokket huset igen i uge 10 2019, så det bliver en hyggelig tradition fremover. Tak for et godt arrangement til Frederik Laks Lorentzen, Gordon P Henriksen, den lokale fiskeguide Bjarke Borup samt andre lokale øboere.

Så nærmer tiden sig til Fjordlandet Open, og fjordene er frosset flere steder. Derfor har vi helt ekstraordinært valgt at udvide området, hvor man må fiske.
Nu må man altså også fiske langs med kysten fra Gniben til Gilleleje.

Seneste isupdate for fjordene er dog, at isen er gået rigtig mange steder og med den kaftige østenvind, som kommer, kan der komme noget rigtig spændende fiskeri i fjordene!!!

Så deltag i den kommende weekend og vær med til en hyggelig konkurrence med foredrag/fluebinding fredag aften og mulighed for at vinde en fiskerejse til Island. Jeg er selv med hele weekenden og binder fluer fredag aften, modtager fangster henover weekenden og er dommer om søndagen. Så håber meget vi ses i Holbæk og vil samtidig ønske knæk og bræk til alle, der deltager.


Læs mere og tilmed dig her https://fjordlandetopen.dk/