31-01-2017

Foredrag og lidt nyt fra kysterne

Tirsdag den 28. februar holder jeg i Fishing Zealand regi foredrag på Halsnæs Bryghus om kystfiskeri efter havørreder. Det starter kl. 18.00, hvor du først får Bryghusets lækre buffet. Prisen er 250,-kr. for buffet og foredrag. Se mere og køb billetter her FZ-arrangementer mm.

Har også været nogle ture på kysten, men det har godt nok ikke været særlig opløftende. Jeg har fisket i Tempelkrogen og på Nordkysten samt en smuttut til hjemmebanen i den nordlige Isefjord. Udover en følger til min makker i Tempelkrogen er jeg, og dem jeg har fisket med gået helt blanke. Det samme gør sig gældende for mange andre, jeg har mødt eller læst i trafikken på de sociale medier. Der bliver dog også fanget fisk og se denne som min ven og guidekollega Niels har fanget i fredags http://fishingguidedenmark.dk/blog/smuk-blank-overspringer-paa-den-aabne-kyst/

Hvis du skal ud så tjek evt. salinitet  og vandtemperatur på http://ifm.fcoo.dk/ Det kan gøre en foskel, og det er netop steder som Stevns og syd for Sj. Odde, at fiskeriet har været bedst, modsat f.eks. Nordkysten hvor saliniteten er høj pt. Men husk der skal bare et kast til, så kan det hele ændre sig, og du står med en superflot overspringer.

Knæk og bræk