28-11-2016

FZ-konference og trægt fiskeri

Deltog i sidste uge i den 3. Fishing Zealand konference. Dejligt at høre, hvor meget der er sket siden sidst og høre om nye spændende tiltag samt se den nye FZ-film. Der var 150 deltagere deriblandt udenlandske gæster grundet det nye Catch projekt, som bestå af Østersølande og er støttet af EU. Det er tydeligt at Fishing Zeland er ved at blive større til gavn for miljø og fiskeri på Sjælland, og det glæder mig meget. 
Deltag evt. i den næste FZ-konference om ca. et år, hvis du er interesseret i at udvikle fiskeriet og miljøet på Sjælland. Læs mere her og se også den nye FZ-film http://fishingzealand.dk/arrangement/fz-konferencen-stort-fremmode-stort-engagement-og-store-ambitioner/  

Har både været på Nordkysten samt guidet tur på Stevns og i fjorden i dag. Fiskeriet har bare været trægt og udover en UM'er, hug og en god mistet fisk sidste mandag på Nordkysten, er det kun blevet til lidt følgere på Stevns. I dag var det jo endnu engang blevet rigtig koldt med nordenvind, og det er bare dræbende for fiskeriet i Isefjorden. Vandtemperaturen er efterhånden nede på ca. 4½ grad, så det er med at finde de pink vinterfluer frem. Andre fiskere jeg har snakket med på de 3 pladser har heller ikke haft heldet med sig. Når vinden er til det, er det mest stabile fiskeri stadig på Nordkysten, men vær forberedt på mange UM'ere, det var ihvertfald, hvad Christian Fischer rendte ind i. De store er der dog, da der bl.a. er landet en massiv blankfisk på Stevns på 9,2 kg, men der lige lovlig langt imellem de gode fisk for tiden.
 
Skit fiske