10-09-2016

Gang i september trækket.

Der sker klart noget på kysten her start september. Nåede lige et par timer i fjorden med Lars Hjelmsø fra kl 14-16 i søndags. Jeg fik to, og den største var en flot fisk på 58 cm. Måtte desværre beholde den, da den blødte fra gællerne. Lars fik en på 45 og havde flere hug. Derudover en del aktivitet med hug og følgere.
Var på samme plads igen kl 6 i dagen efter, og det var en klog beslutning. Fik fisk i første kast. Godt nok en UM'er men havde 4 i hænderne med den største på 51 cm. Den var godt nok stærk og fightede dybt med lange udløb så troede den var meget større. Derudover hug, følgere og sete fisk. Fiskede til kl 8, hvor det døde. Men klart godkendt med 6 fisk i hænderne på sammenlagt 4 timers fiskeri på 2 ture. Har også fået meldinger fra flere andre, som også har fundet de trækkende fisk både i fjorden men også på den åbne kyst. God strategi lige nu er at fiske de pladser, hvor du har haft kontakt, da de trækkende fisk ofte blir' lidt tid i samme område.

I torsdags var jeg i Jylland, hvor jeg skulle guide til et Stark arrangement arrangeret af Gordon P. Henriksens firma Megalops. Selve arrangementet gik ud på at gæsterne i bedste "Nak og Æd" stil skulle fange fisk i Tusaagaard Put and Take, som Nikolaj Kirk så skulle tilberede. Vi var ialt 10 guider til at servicere de 116 gæster udi fiskeriets ædle kunst, og Andreas Peter Rasmussen og jeg stod for fluedelen. Det er bare rigtig sjovt at være med til at guide både unge som gamle til deres første fisk på flue og som bonus få det lækreste bålmad, som kogemand Nikolaj Kirk og team stod for. Så hvis I mangler en ide til Jeres næste store firma arrangement, skal jeg nok formidle kontakten til Megalops.

Knæk og bræk Keld