06-05-2016

Hornfisk til alle og lidt nyt fra Nordkysten

Lørdag den 14. maj kl. 10 er der "Hornfisk til alle" på Tippen i Frederikssund. Jeg er som Fishing Zealandguide instruktør på dette Fjorlands arrangement i Fishing Zealand regi. Vær med til at støtte op om dette arrangement og dermed vise politikerne det potentiale, der er i bæredygtigt lystfiskeri, så vi kan få Frederikssund komune til at tilslutte sig Fishing Zealand til gavn for os alle. Så tag' børn eller børnebørn med til et par hyggelige timer.

Fra Fishing Zealand: Har du lyst til at prøve kræfter med Danmarks mest underholdende sommergæst – hornfisken? Tag med Fishing Zealand på en sjov og lærerig fisketur og kom hjem med masser af tips og tricks til det spændende fiskeri efter den velsmagende hornfisk. Fishing Zealand-guiderne sørger for alt det nødvendige udstyr så som stang, hjul, blink, flåd, kroge og agn, takket være det grej Abu Garcia har foræret os.

Alle turene foregår på steder, hvor der er gode chancer for fangst, og der er garanti for spændende naturoplevelser.

På turen har du mulighed for at lære at sætte grejet rigtigt sammen, binde de mest almindelige knuder og enkle, men meget effektive fiskemetoder:

Pris: 110 kr. pr. person, inklusiv 2 hornfiskeblink fra Abu Garcia og en pose med silkekroge.

Læs mere her http://fishingzealand.dk/fisketips/hornfisk-til-alle/

og book her https://www.fishtrip.dk/hornfisk3 

Mandag var jeg på en aftentur til Nordkysten i det skønne forårsvejr. Jeg nåede at fiske 3 pladser og mærkede lidt horn på dem alle, men havde kun kontakt med havørreder på en af de 3 pladser, hvor jeg landede og genudsatte en tyk blankfisk i det stille varme vejr. Den havde taget min Alivereje hårdt, og netop rejefluerne er vigtige i den kommende tid. Selvom hornfisken har invaderet kysterne, så kan det sagtens lade sig gøre at få havørrederne i tale. Sørg for at fiske med intermidiate line og evt. lidt større fluer og fisk gerne lidt dybere, så skal du bare se...

Skit fiske Keld